Bases legals del sorteig rellotge intel·ligent

Captura barra coloreada poster salut als barris

 

images ASUS VIVO WATCH BP

 

“SORTEIG ASUS Vivo Watch BP”

L’Agència de Salut Pública de Barcelona amb nombre de CIF P5890009C, amb domicili en Plaça Lesseps 08023 de Barcelona, per mitjà de les presents Bases, sota la modalitat de SORTEIG, lliurarà 1 rellotge intel·ligent ASUS Vivo Watch BP entre les persones majors de 18 anys, que responguin  completament el qüestionari en línea de la promoció entre el 25 de febrer i el 25 de març de 2020 .Que amés acceptin l’ús del seu correu electrònic per a la gestió d’aquest sorteig i acceptin les presents bases .

El sorteig del rellotge s’efectuarà en la següent data:

  • 27 de març 2020. Sorteig d’un rellotge intel·ligent ASUS Vivo Watch BP entre les persones que responguin  completament el qüestionari en línea de la promoció fins al  25 de març de 2020.

PRIMERA.- ÀMBIT D’APLICACIÓ.

Es durà a terme entre les persones majors de 18 anys que , que responguin  completament el qüestionari en línea de la promoció entre el 25 de febrer i el 25 de març de 2020 .Que amés acceptin l’ús del seu correu electrònic per a la gestió d’aquest sorteig .

En tots dos casos hauran d’acceptar les bases del sorteig i la política de protecció de dades aplicable al mateix.

SEGONA.- OBJECTIU DE LA PROMOCIÓ

L’objectiu és incrementar el volum de dades de salut  de la població per poder desenvolupar uns models predictius de benestar pel projecte  europeu PULSE, un estudi de  recerca sense cap finalitat comercial.

TERCERA.- CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar en el concurs i obtenir el premi ofert, persones majors de 18 anys que , que responguin  completament el qüestionari en línea de la promoció entre el 25 de febrer i el 25 de març de 2020  i que acceptin l’ús del seu correu electrònic per a la gestió d’aquest sorteig. La llista de participants es tancarà dos dies abans de la data de celebració del sorteig.

QUARTA.- MECÀNICA DE PARTICIPACIÓ

Per participar en el concurs, l’usuari ha d’identificar-se amb el seva adreça de correu electrònic i acceptar les condicions de participació i enviament.

Els participants passaran a formar part d’un llistat del qual es realitzaran les extraccions dels guanyadors.

QUINTA.- PREMIS

En la present promoció es regalarà  un rellotge intel·ligent amb les següents característiques:

– ASUS Vivo Watch BP HC-A04

El premi, s’entregarà de conformitat amb el següent: – El premi és intransferible. – El premi no és canviable en metàl·lic, ni per qualsevol altre premi. – L’Agència de Salut Pública no es responsabilitza de l’ús que del premi realitzi l’agraciat i és totalment aliena a la prestació derivada del premi. – Queda prohibida la comercialització i/o venda del dret a l’obtenció del premi. – Tots els impostos i taxes relacionats amb el premi d’aquesta promoció o aquelles despeses addicionals motivades per demora o negligència per part del guanyador, seran de compte d’aquest, tret que d’una altra forma, s’hagués establert expressament a les presents bases.

Els premis de la present promoció, en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador.

L’Agència de Salut Pública de Barcelona es reserva el dret a modificar el premi, per un altre igual o superior valor promocional de considerar-ho necessari, comprometent-se en tot cas a publicar la informació a través del blog: https://pulsair.wordpress.com/bases legals del sorteig rellotge intel·ligent/

SEXTA.- ELECCIÓ GUANYADORS

En aquest concurs, es triaran un (1) guanyador i dos (2) suplents:

DATA DEL SORTEIG: 27 de març de 2020

Els guanyadors suplents substituiran al guanyador, en el cas d’identificació incompleta (El guanyador haurà d’identificar-se amb nom, cognoms , DNI o NIE a més de signar un document amb les dades fiscals per la retenció corresponent), incorrecta, renúncia, no localització o no compliment dels requisits exigits a les presents bases.

L’elecció del guanyador es realitzarà mitjançant un procés aleatori.

L’Agència de Salut Pública de Barcelona es reserva el dret a modificar a la seva conveniència la data del concurs en aquest cas, ho publicarà en el blog https://pulsair.wordpress.com

SÈPTIMA.- PUBLICACIÓ DEL GUANYADOR I COMUNICACIÓ DEL PREMI

Es comunicarà el premi al guanyador del concurs, mitjançant la l’adreça de correu electrònic obtinguda per aquest ús en l’acció.

El guanyador ha de confirmar l’acceptació del premi via correu electrònic, en el termini de quinze dies següents a la realització del sorteig).

En el sorteig se seleccionarà aleatòriament dos (2) participants, que quedaran com a “guanyadors suplents”, i que, per ordre de selecció, substituiran al guanyador principal per al cas que concorri algun dels següents suposats: identificació incompleta o incorrecta, incompliment dels requisits exigits a les presents bases, impossibilitat de localització en termini, falta d’acceptació del premi en termini, renúncia al mateix, o qualsevol altra circumstància de pèrdua de la condició de guanyador establerta a les presents bases.

En cas d’impossibilitat de contacte amb el premiat en el termini de quinze (15) dies següents a la realització del sorteig o dels guanyadors suplents en idèntic termini després de rebre la comunicació, els corresponents premis passaran a la disposició de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

OCTAVA.- ACCEPTACIÓ DEL PREMI I LLIURAMENT DEL PREMI

El premi serà lliurat en un lloc designat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona

En cas que es generés alguna despesa per l’enviament seria a càrrec del guanyador.

 

NOVENA.- PARTICIPACIÓ

La participació en aquesta promoció implica l’acceptació sense reserves d’aquestes bases i les decisions de l’Agència de Salut Pública de Barcelona quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada de la present promoció.

DESENA.- CESSIÓ DELS PREMIS

Els premis de la present promoció, en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador.

L’Agència de Salut Pública de Barcelona, es reserva el dret a modificar els premis, per uns altres d’igual o superior valor promocional de considerar-ho necessari, comprometent-se, en tot cas a publicar la informació a través del seu blog https://pulsair.wordpress.com

ONZENA.- VERACITAT DE LES DADES

Les dades facilitades pels participants hauran de ser veraços. En cas que aquests anessin falsos, els premis que els hagués correspost passaran a la disposició de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

DOTZENA.- DADES PERSONALS

Les dades que voluntàriament faciliti quedaran registrats en un fitxer responsabilitat de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, que té el seu domicili en Plaça Lesseps, 1 (08023 Barcelona). La finalitat del tractament de dades que realitzarà serà la de gestionar la seva participació en el sorteig, tot això de conformitat amb les bases. Aquesta entitat serà l’única destinatària de les dades.

Les dades de caràcter personal a les que pugui tenir accés l’ASPB tindran exclusivament la finalitat de poder contactar amb el guanyador del premi. En cap cas seran objecte d’emmagatzematge en fitxers, cessió a tercers, ni per a ús de l’Agència. Les dades generades seran destruïdes. Un cop entregat el premi

Les persones interessades i participants en el concurs, podran exercir, en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació a les seves dades de caràcter personal mitjançant sol·licitud adreçada a l’ASPB, dirigint-se a la següent adreça electrònica: salutalscarrers@aspb.cat.

No es podran facilitar dades de menors d’edat. Si es facilitessin tals dades, els mateixos serien destruïts, no podent accedir a la present promoció tals persones. Les bases del sorteig es troben disponibles a través del blog: https://pulsair.wordpress.com/bases legals del sorteig rellotge intel·ligent/

A través del procés d’inscripció, l’Agència de Salut Pública de Barcelona li sol·licitarà autorització per al tractament de les seves dades per gestionar la seva participació en el sorteig, així com per a l’acceptació de les presents bases.

TRETZENA.- RECLAMACIONS

El període de reclamació sobre el resultat del concurs finalitzarà transcorreguts quinze (15) dies naturals des de la data de publicació dels resultats segons s’estableix a l’apartat setè de les presents bases.

CATORZENA.- MODIFICACIÓ DE BASES I SUSPENSIÓ DEL SORTEIG

L’Agència de Salut pública de Barcelona, es reserva el dret a suspendre, ajornar o cancel·lar el present concurs a qualsevol moment anterior al començament d’aquest, sempre que existeixin causes que així ho justifiquin, així com a modificar les presents bases, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions, suspensió, ajornament o cancel·lació, si escau.

QUINZENA.- FISCAL.

Al premi de la present promoció, li serà aplicable la Llei 35/2006, de 28 de novembre, de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, el Reial decret 439/2007, de 30 de març, pel qual s’aprova el Reglament desenvolupo de la Llei; el Reial decret 2717/1998, de 18 de desembre pel qual es regulen els pagaments a compte en l’IRPF; Reial decret 2069/1999, de 30 de desembre, pel qual s’aprova l’Estatut de l’Entitat Pública Empresarial Loteries i Apostes de l’Estat modificat pel Reial decret 1029/2009, de 20 de juliol i el Reial decret 41/2010, de 15 de gener; Llei 13/2011 de 27 de maig, de regulació del joc; i altres disposicions concordants, per la qual cosa, si escau, correspondrà a l’Agència de Salut Pública de Barcelona la realització de l’ingrés a compte o la pràctica de la retenció procedent.

SETZENA.- RESPONSABILITATS ALIENES

En cap cas, l’Agència de Salut Pública de Barcelona serà responsable dels serveis que qualsevol altra entitat amb la qual aquesta col·labori, presti a l’agraciat com a conseqüència del premi lliurat. La responsabilitat de, l’Agència de Salut Pública de Barcelona queda limitada, en exclusiva, a la publicació del resultat del concurs segons es troba contemplada en aquestes bases i al lliurament del premi a la persona agraciada amb el mateix; fora de l’anterior, l’Agència de Salut Pública de Barcelona no respondrà enfront de qualssevol tipus de reclamacions que es poguessin formular directament o indirectament relacionades amb el concurs, la condició d’agraciat o la retirada del premi en el punt designat en aquestes bases per al seu lliurament.

Així mateix, l’agraciat haurà de dirigir-se directament enfront del proveïdor dels premis en el cas que els mateixos emmalalteixin qualsevol tara o defecte de fabricació.

Aquesta absència de responsabilitat es produeix sense perjudici del que es disposa a la Base Desena.

DISSETENA.- DIPÒSIT

Les bases apareixeran recollides i disponibles al públic a la web https://https://pulsair.wordpress.com/bases legals del sorteig rellotge intel·ligent/

DIVUITENA.- JURISDICCIÓ

Per al coneixement de qualsevol litigi que pogués plantejar-se quant a la interpretació o aplicació de les presents Bases, tant l’Agència de Salut Pública de Barcelona com els participants en el present concurs, se sotmeten expressament a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals de Barcelona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Barcelona, 25 de febrer de 2020

Captura barra logos flyer 2